LOODGIETER AMSTELVEEN NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag in de regio Amstelveen en omstreken. Loodgieter Nodig? Bel: 020 – 261 13 05

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer jij een probleem ondervindt. Onze vakmannen zijn altijd bereikbaar en zorgen dat we op ieder moment van de dag bij jou aan huis kunnen staan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Scherpe prijzen

Vanwege onze effectieve logistiek kunnen we snel schakelen. Hierdoor zijn de kosten voor ons lager, waardoor uw prijs zeer voordelig zal zijn.

Excellentie

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze vakmannen beschikken over een flinke dosering aan kennis en ervaring, waardoor een probleem binnen een mum van tijd is opgelost en dat zodat het probleem niet meer terugkomt.

DE REVIEWS ZEGGEN

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

Loodgieter Amstelveen: meer over ons

Loodgieters werkzaamheden zijn heel diverse taken, omdat ze heel wat werkzaamheden verrichten, van sanitair tot CV ketel, noem maar op. Maar weet jij al wie een loodgieter is? Een loodgieter is een vakdeskundige die zich bezighoudt met de aanleg en onderhoud van sanitair, verwarmingsinstallatie, waterleidingen en/of riolering. Dit lijkt heel simpel heh. Maar het is helemaal geen makkie zoals we denken heh! Om een uitgebreidt beeld te krijgen over al de werkzaamheden van een loodgieter, geef ik een opsomming van, met een beschrijving.

Loodgieter AmstelveenWerkzaamheden van een loodgieter.

Je kunt een loodgieter voor verschillende werkzaamheden inhuren. Wat zijn nou precies de werkzaamheden van een loodgieter? Wel, deze zijn onder andere:

  1. Het aanleggen, repareren en onderhouden van sanitair.
  2. Het aanleggen, repareren en onderhouden van de riolering.
  3. Het aanleggen, repareren en onderhouden van daken, dakgoten en kozijnen.

Het aanleggen, repareren en onderhouden van sanitair.

Als we praten over sanitair, kun je denken aan alle watergerelateerde artikelen in een badkamer, toilet, douche of artikelen die elders zijn geïnstalleerd, zoals mobiele toiletten en stranddouches. Dit alles draagt bij aan de verzorging van het lichaam.

 

Ben je dus bezig met renovatiewerkzaamheden van je badkamer en/of toilet, of heb je een defecte kraan en/of een defecte spoelbak die verwisseld moet worden, kun je hiervoor zeker een loodgieter inhuren. Zij kunnen het werk heel professioneel en snel voor jou verrichten. Minder stress voor jou, indien jij niet zoveel kennis hierover beschikt.

Het aanleggen, repareren en onderhouden van de riolering.

Moeten jou rioolbuizen en/of afvoerpijpen vervangen worden? Raadpleeg direct een loodgieter! Het rioleringssysteem van een huis en/of gebouw moet top functioneren. Niemand zou met een overvolle dakgoot, kapotte rioolbuis, verstopte afvoer en/of een vervelende geurhinder willen zitten. Heb je vaak te maken met een verstopte afvoerbuis en lekkage, dan moet jouw rioleringssysteem vervangen worden.

 

De oorzaak van een verstopping en/of lekkage opsporen.

Heb je een verstopte rioolbuis en/of afvoerpijp? Dit kan worden opgespoord met behulp van camera-inspectie. Ook een verstopte regenpijp zou geïnspecteerd kunnen worden met een kleurencamera. Als het ontstoppen en/of reinigen van de rioolpijp en/of regenbuis geen blijvende oplossing leveren, dan moet de afvoerbuis volledig verwisseld worden.

 

Bij een lekkage kan er met behulp van onschadelijke rook opgespoord worden waar de lekkage zich precies bevindt. Met een rookgenerator wordt rook geblazen in de rioleringssysteem. Indien de rook bovengronds te zien komt, is daar de plek van de lekkage. In zo een geval wordt nagegaan als repareren de beste optie, zoniet is het best dat de volledige buis vernieuwd wordt.

Indien je na reparatie problemen blijft ondervinden, is het tijd dat de riolering van het gebouw en/of woning vervangen dient te worden. Hiervoor kun je het beste een loodgieter inschakelen, die alle calculatie werkzaamheden tot de uitvoering voor je zal doen. Alle bestaande afvoer en rioolbuizen worden dan vervangen met nieuwe.

Onderhoud van de riolering.

Nadat er nieuwe rioolbuizen en afvoerpijpen zijn aanlegt, is dan dan noodzakelijk dat er regelmatig controle en/of schoonmaak beurten worden gedaan op de rioleringssysteem en de regenwaterafvoer. Hierdoor kun je voorkomen dat buizen terug gaan dichtslibben en er weer een schade kan ontstaan.

Loodgieter Amstelveen

Heb je last van een daklekkage, een kapotte dakpan, lekkage van een dakkapel of dakgoot? Dan kun je hiervoor terecht zijn bij een loodgieter. Een loodgieter kan reparatie en vernieuwingen aanbrengen aan zowel platte als schuine daken met dakbedekking, lood, zink en koperwerken. Ook kun je pannendaken volledig laten renoveren en je dakisolatie laten controleren. Het is noodzakelijk dat je woning en/of gebouw goed wordt geïsoleerd, zodat warmte wordt vastgehouden en je kunt op die manier stookkosten besparen.

 

Een regelmatige onderhoud van jouw dak is heel noodzakelijk. Bladeren, takjes en aanslag lijken heel onschadelijk te zijn voor je dak, maar kunnen juist voor verstoppingen en lekkage zorgen en dat leidt tot waterschade. Vervangen van boeidelen, zowel hout als kunststof en het vervangen van dakbeschot kun je ook door een loodgieter laten verrichten. Zij geven ook graag deskundig advies indien je dat vraagt en ze hebben voor elke situatie een betrouwbare oplossing.

De meeste loodgieters zijn 24 uur beschikbaar voor de klant. Omdat een loodgietersbedrijf ervan uitgaat dat er elk uur van de dag een urgent probleem kan ontstaan en heb je meteen hulp nodig. Bijvoorbeeld een onverwachte verstopping in je badkamer en/of wc is iets waarmee je niet tot de volgende dag of de hele dag mee wilt zitten.

Zo! Je hebt kunnen lezen waarvoor je een loodgieter allemaal kunt inhuren. Zit je dus met één van deze problemen, ga naar de homepage om contact op te nemen met Loodgieter Amstelveen en jouw probleem wordt professioneel opgelost.

Volg ons op Social Media

Adresgegevens & Contact

Loodgieteramsterdam020

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer: 020 - 261 13 05
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button