Bel 020 - 261 57 41

CV KETEL ONDERHOUD AMSTERDAM

Voor spoedgevallen bel: 020 – 261 13 05

De tarieven die wij hanteren

Verstoppingen

€90/uur
  • Je betaald nooit voorrijkosten bij ons.
  •  
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Specifiek probleem?

€?
  • Neem contact op met ons en we vinden een gezamenlijke oplossing voor het probleem.

Neem contact met ons op: 020 – 261 13 05

Wat onze klanten zeggen

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

CV ketel onderhoud Amsterdam: praktische informatie

CV ketel onderhoud Amsterdam

Je staat net onder een lekkere warme douche en plotseling stopt het warme water ermee. Dat is erg vervelend, want daar zat je niet op te wachten! Een kapotte CV ketel komt vaak voor op momenten wanneer je er niet op zit te wachten. Bovendien brengt het kosten met zich mee waar je niet op had gehoopt. Hiervoor schakel je een goedkope loodgieter in die het probleem snel heeft opgelost. En dat ook nog op de juiste manier! Hiervoor kun je ons als jouw loodgieter voor Amsterdam en regio inschakelen.

Welke werkzaamheden kan ik laten verrichten aan de CV ketel?

CV ketel onderhoud AmsterdamTegenwoordig zijn er veel verschillende CV ketels en er kan van alles mis mee zijn. Wij hebben diverse specialisten in dienst die precies weten hoe ze een probleem met de CV ketel snel moeten oplossen. Naast problemen kun je ook andere werkzaamheden aan de ketel door ons laten verrichten. Hieronder staan de werkzaamheden op een rijtje

  • De CV ketel heeft last van een storing. Storingen worden vaak veroorzaakt door veroudering. Tijdens een storing aan de CV ketel komen we bij jou langs. Vaak kan deze terplekke worden gerepareerd, maar het kan ook zijn dat de loodgieter adviseert om een nieuwe CV ketel te kopen. Het kan namelijk zo zijn dat een CV ketel zo oud is dat de kans groot is dat de ketel na het repareren weer snel kapot kan gaan.
  • Naast dat er een storing kan zijn, kan het ook zo zijn dat de CV ketel defect is. In een dergelijk geval ben je vaak wat verder van huis. Ook hierbij geldt overigens hetzelfde. De CV ketel kan worden gemaakt, maar het kan ook zo zijn dat er wordt geadviseerd om een nieuwe CV ketel aan te schaffen.
  • Onderhoud aan de CV ketel. Problemen kunnen worden voorkomen door regelmatig onderhoud te plegen. Een van onze loodgieters kan een onderhoudsbeurt geven aan jouw ketel. Veel mensen zien onderhoud als het weggooien van geld, omdat ze er niet direct iets voor terug zien. Echter kan het voorkomen van problemen veel geld besparen in plaats van het oplossen van problemen.
  • Installeren van een nieuwe ketel. Heb je besloten om een nieuwe ketel aan te schaffen? De installatie is niet voor iedereen weggelegd en dat is natuurlijk geen probleem. Een van onze loodgieters helpt hier graag een handje bij.

Contact opnemen met een van onze loodgieters

Is er bij jou thuis sprake van een van het bovenstaande? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zijn werkzaam in Amsterdam en de regio van Amsterdam. Wanneer je contact opneemt met onze klantenservice dan kunnen zij je verder helpen om een afspraak te maken met een van onze werknemers. Onze werknemers komen altijd bij je aan huis en ze gaan dan ook pas weer weg als het probleem is opgelost. Daarbij wordt ook altijd achteraf een evaluatie gehouden met de klant over het geleverd werk. Op deze manier weet jij zeker dat een probleem met de CV ketel weer snel tot de verleden tijd behoort. Bel naar 020 – 111 11 11

Neem contact met ons op: 020 – 261 13 05

Volg ons op Social Media

Home     Diensten    Over ons     Contact

LoodgieterAmsterdam020

Orteliusstraat 152A
Amsterdam,
Noord-Holland
1058AV

Phone: 020 – 261 13 05

Openingstijden: maandag t/m zondag (24/7)

kees@loodgieteramsterdam020.nl

020 – 261 13 05