WAAROM VOOR ONS KIEZEN?

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer jij een probleem ondervindt. Wij zijn altijd bereikbaar en zorgen dat we op ieder moment van de dag bij jou aan huis kunnen staan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Scherpe prijzen

Vanwege onze effectieve logistiek kunnen wij binnen Amsterdam snel schakelen. Hierdoor zijn de kosten voor ons lager, waardoor uw prijs zeer voordelig zal zijn. Je betaald bijvoorbeeld nooit voorrijkosten!

Excellentie

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze loodgieters beschikken over een flinke dosering aan kennis en ervaring, waardoor een probleem binnen een mum van tijd is opgelost en dat zodat het probleem niet meer terugkomt.

Verstopping Amsterdam: praktische informatie

Verstopping Amsterdam

Een verstopping in de wc of elders in huis is erg vervelend. Een verstopte toilet kan een vervelende geur met zich meebrengen. Daarom wil je de verstopping zo snel mogelijk hebben opgelost, maar dit is geen klus waar je zelf op zit te wachten. Daarom schakel jij natuurlijk het liefst een vakkundig iemand in waar dit een gemakkelijke klus voor is. Hiervoor kun je een van onze loodgieters uit de regio Amsterdam inschakelen. Dagelijks maken onze loodgieters mensen blij uit alle delen van Amsterdam met schone leidingen en door andere werkzaamheden wat tot het vak loodgieten behoort.

Waar heb jij de verstopping in huis?

Verstopping AmsterdamWanneer je een verstopping hebt gevonden dan kun je het beste zo snel mogelijk contact opnemen met een van onze loodgieters. Wanneer je contact opneemt dan is het voor ons belangrijk om te weten waar de verstopping zit. Des te meer informatie wij hebben des te efficiënter wij te werk kunnen gaan. Wanneer wij weten wat er aan de hand is dan zorgen we er voor dat de juiste persoon met het juiste gereedschap bij jou langs wordt gestuurd.

Een verstopping kan op verschillende plekken voorkomen. Hieronder hebben we de meest voorkomende gevallen benoemd.

  • Een verstopt riool is erg vervelend. Wanneer je de toilet door wilt spoelen dan spoelt het water niet meer weg. Vaak herken je een verstopt riool zelf al. Dit herken je aan een onaangename geur van het riool. In veel gevallen kun je dit niet voorkomen. Het enige wat je kunt doen is niet teveel papier gebruiken per keer dat je de wc doorspoelt en er geen vreemde dingen in gooien. Ook wordt aangeraden om zelf niet teveel aan de riolering te doen wanneer deze verstopt zit. Een foutje met de leidingen kan duur komen te staan en veel geld kosten. Een van onze loodgieters beschikt over het juiste gereedschap om het probleem snel op te lossen.
  • Een verstopte wc ontstoppen wordt vaak beschouwd als een vervelende klus. Gelukkig zijn onze loodgieters er inmiddels aan gewend en is het voor hun een normale klus.
  • Verder kun je een verstopping hebben in de afvoer van de keuken. Vaak komt dit op de lange termijn door etensresten die vast gaan zitten in de stankafsluiter van de riolering onder de gootsteen. Probeer tijdens het wassen van de borden en het bestek de meeste afvalresten in de prullenbak te gooien of in de hondenbak te doen. Datzelfde geldt wanneer je de borden en het bestek in de afwasmachine stopt.
  • Tot slot komt het erg vaak voor dat er een verstopping in de afvoer van de douche zit. Hier is vaak weinig aan te doen. Het enige wat je kunt doen is het putje geregeld schoonmaken. Vaak ontstaan deze verstoppingen door vetresten of ophopingen van haren

Kom je er niet uit, neem dan contact op met ons.

Contact opnemen?

Heb jij een verstopping in huis waar je graag hulp bij nodig hebt? Dan kun je vandaag nog met ons contact opnemen en wij zorgen dat er een loodgieter bij jou langskomt om het probleem op te lossen. Bel naar 020 – 111 11 11

Volg ons op Social Media

Overige informatie

LoodgieterAmsterdam020.nl is onderdeel van Digital Leads B.V. en klanten worden in samenwerking met ERD Onderhoud geholpen.

Adresgegevens & Contact
Loodgieteramsterdam020
Vijzelstraat 79
1017 HL Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer: 020 – 261 13 05
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7
Prijsklasse: Scherpe prijzen
Call Now Button