Bel 020 - 261 57 41

LEKKAGE AMSTERDAM

Voor spoedgevallen bel: 020 – 261 13 05

De tarieven die wij hanteren

Verstoppingen

€90/uur
  • Je betaald nooit voorrijkosten bij ons.
  •  
  • Prijzen zijn inclusief BTW

Specifiek probleem?

€?
  • Neem contact op met ons en we vinden een gezamenlijke oplossing voor het probleem.

Neem contact met ons op: 020 – 261 13 05

Wat onze klanten zeggen

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

Lekkage Amsterdam: praktische informatie

Lekkage Amsterdam

Een lekkage in of aan huis is erg vervelend, want dit is geen probleem die je zelf even snel kunt oplossen. Hier schakel je een vakman voor in. Gelukkig zijn wij een ervaren loodgietersbedrijf welke je voor alle soorten lekkage in Amsterdam en omgeving bij jou langs kunt laten komen. Een lekkage in Amsterdam komt helaas nog meer voor dan je op hoopt. In Amsterdam zijn veel oude panden die geregeld eens een lekkage kunnen hebben. Hieronder vermelden wij de verschillende soorten lekkages die je kunt hebben en leggen we uit wat je zelf moet doen bij een lekkage.

Verschillende soorten lekkages

lekkage AmsterdamLekkages kunnen zich op verschillende manieren voordoen. Je kunt namelijk een lekkage hebben in een van de waterleidingen. Hierbij kan er een scheurtje in de leidingen ontstaan waar vervolgens water uit stroomt. Echter kan het ook zo zijn dat een leiding in zijn geheel knapt. In beide gevallen dien je het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Wanneer er water op plekken komt waar het niet hoort dan kan dit nadelige gevolgen hebben voor het huis en uiteindelijk voor hoge kosten zorgen. Wanneer het water in de muren, het plafond of de vloer gaat trekken dan kunnen deze gaat rotten. Indien dit het geval is dan zal je in een later stadium de gehele muur, het plafond of de vloer moeten vervangen. Zoals je zelf al begrijpt zal dit veel hogere kosten met zich meebrengen. Zorg daarom dat je zo snel mogelijk een loodgieter langs laat komen om het op te lossen.

Naast dat een lekkage kan ontstaan in een van de leidingen kan een lekkage ook op andere plekken ontstaan. Wanneer je een dakterras op het huis hebt dan kan hier ook een lek in ontstaan. Het water trekt dan via het dakterras naar binnen en kan er voor zorgen dat het plafond of de muur er van gaat rotten. Dergelijke lekkages kun je ook herkennen wanneer je binnen in huis bent. Deze herken je aan donkere plekken op de muur. Deze donkere plekken zijn vaak een teken dat er water in de muur trekt.

Wat moet ik zelf doen als er een lekkage in huis is?

Heb je een lekkage ontdekt in huis? Dan is het verstandig om zo snel mogelijk te handelen. Het eerste wat je kunt doen is de watertoevoer afsluiten. Dit doe je door naar de hoofdkraan te gaan en deze dicht te draaien. De hoofdkraan zit vaak in de kelder. Hiermee zorg je er voor dat er niet nog meer water vrijkomt en er meer schade kan ontstaan.

Nadat je de kraan hebt dichtgedraaid is het lekken gestopt, maar het lek is nog aanwezig. Daarom dien je hierna iemand in te schakelen om het lek te repareren. Hiervoor kun je ons inschakelen en wij komen zo snel mogelijk bij je langs. Wanneer je contact opneemt is het goed om te vertellen waar het lek zich bevindt en of het lek nog steeds doorloopt. Des te meer informatie, des te efficiënter wij kunnen werken.

Contact

Heb je hulp nodig met een lekkage in Amsterdam? Bel dan naar 020 – 111 11 11.

Neem contact met ons op: 020 – 261 13 05

Volg ons op Social Media

Home     Diensten    Over ons     Contact

LoodgieterAmsterdam020

Orteliusstraat 152A
Amsterdam,
Noord-Holland
1058AV

Phone: 020 – 261 13 05

Openingstijden: maandag t/m zondag (24/7)

kees@loodgieteramsterdam020.nl

020 – 261 13 05