LOODGIETER HAARLEM NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag in de regio Haarlem en omstreken. Loodgieter Nodig? Bel: 020 – 261 13 05

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer jij een probleem ondervindt. Onze vakmannen zijn altijd bereikbaar en zorgen dat we op ieder moment van de dag bij jou aan huis kunnen staan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Scherpe prijzen

Vanwege onze effectieve logistiek kunnen we snel schakelen. Hierdoor zijn de kosten voor ons lager, waardoor uw prijs zeer voordelig zal zijn.

Excellentie

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze vakmannen beschikken over een flinke dosering aan kennis en ervaring, waardoor een probleem binnen een mum van tijd is opgelost en dat zodat het probleem niet meer terugkomt.

DE REVIEWS ZEGGEN

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

Loodgieter HAARLEM: meer over ons

Wat weet je allemaal over een loodgieter? We zullen vaak genoeg wel de hulp nodig hebben van een loodgieter. Maar wat doet een loodgieter nou precies? Je kunt een loodgieter inhuren voor heel wat werkzaamheden, zoals: installatie en reparatiewerkzaamheden

Loodgieter HaarlemLoodgieter Haarlem is een loodgietersbedrijf dat zijn diensten verleent aan Amsterdam en omgeving. Wij beschikken over goede vakbekwame loodgieters met een grote dosis aan werkervaring en die zelfstandig werken. Elke loodgieter bepaalt zijn eigen planning, dus wanneer je naar binnen belt voor een afspraak of probleem, dan zal je spreken  met de beschikbare loodgieter. Om die manier is er een direct contact tussen klant en de loodgieter en is de kans op misverstand dan ook kleiner. Ook kan de loodgieter, aan de hand van jouw probleem, een realistische planning maken en je direct op de hoogte stellen wanneer die bij jou langs kunt komen.

Loodgieter Haarlem

Bij Loodgieter Haarlem kun je terecht voor verschillende diensten zoals: waterleiding werkzaamheden, CV ketel installatie en onderhoud, Verstopping van afvoer buizen. De diensten worden onderverdeeld in 4 hoofdgroepen, namelijk:

Lekkage: Een lekkage in één van de leidingen van jou huis en/of gebouw, kun je in de meeste gevallen niet direct ontdekken. Vooral wanneer de leidingen binnen de muren lopen. Daarom zijn er lekdetectie methoden die de loodgieters kunnen toepassen. Lekdetectie houdt in: het opsporen van lokale lekkages met speciaal apparatuur, zonder dat iets gehakt of gebroken wordt.

Lekdetectie methoden zijn onder andere:

 • Druktest
 • Endoscopie
 • Kleurstof
 • Lokalisator
 • Rookproef
 • Thermografie
 • Traceergas
 • Ultrasoon
 • Vochtmeting

Op basis van de situatie zal de loodgieter de juiste lekdetectie methode kiezen om jouw probleem op te lossen.

CV ketel installatie en onderhoud.

Heb je problemen met je CV ketel of moet het een service beurt krijgen? De vakmannen van Loodgieter Haarlem kennen elk probleem die kan voorkomen bij en CV ketel en kunnen die in een mum van tijd voor je oplossen.

Werkzaamheden die verricht kunnen worden aan je CV ketel:

 • Storing in de CV ketel. In de meeste gevallen door veroudering. Als dit het geval is, wordt door de loodgieter geadviseerd om een nieuwe aan te schaffen.
 • Defecte CV ketel. Hier zou er reparatie kunnen plaatsvinden, maar het kan ook zijn dat de loodgieter ontdekt dat er niets meer aangedaan kan worden. En dan wordt je ook weer geadviseerd om een nieuwe aan te schaffen.
 • Dit lijkt wel een verspilling aan geld. Maar het bespaart jou juist een hele grote uitgaven. Onderhoudswerkzaamheden zorgen ervoor dat jouw CV ketel jou geen problemen zal geven.
 • Installeren van een nieuwe CV ketel. Heb je een nieuwe CV ketel aangeschaft, is dat raadzaam om het over te laten aan deskundige vakman, een loodgieter.

 Verstopping van de afvoer

Zit een rioolbuis en/of afvoerpijp van jou huis en/of gebouw verstopt? Loodgieter Haarlem kan jou helpen om dit probleem op te lossen middels een camera-inspectie. Mocht er geen blijvende oplossing zijn voor dit probleem, wordt jou aangeraden om de rioolbuis en/of afvoerpijp volledig te vervangen.

24/7 Service.

Loodgieter Haarlem staat jou 24/7 van dienst. Omdat er elk moment een probleem kan ontstaan waar je metéén hulp nodig hebt. Bijvoorbeeld een kapotte CV ketel. Daar kan je echt niet zonder heh!

Wij zijn niet de enigste loodgieters bedrijf op aarde. Maar elke loodgietersbedrijf laat wel afdrukken achter voor de bestaande als toekomstige klanten. Een bedrijf die bijvoorbeeld al 10 jaar bestaat, moet tog al behoorlijk wat kwaliteiten hebben behaald.

Redenen waarom je voor Loodgieter Haarlem zou  moeten kiezen:

 1. Betrouwbaar: je kunt onze loodgieters vertrouwen met jou dierbare belangen. Daarnaast zijn ze ook heel vriendelijk.
 2. Goede service: Wij zijn ervan overtuigd dat onze loodgieters een goede job en goede kwaliteiten leveren waardoor de klant niet hoeft te klagen dat bijvoorbeeld de reparatie en/of installatie niet goed gedaan zijn.
 3. Trainingen: Aangezien de technologie niet stil blijft, moeten onze loodgieters ook up-to-date blijven met de ontwikkelingen van de nieuwe technologie. Dat doen wij door middel van trainingen, indien nodig.
 4. Positieve feedback: Wij hebben altijd goede feedback terug gehad van onze klanten, nadat onze loodgieters werkzaamheden bij hen verricht hebben.

Heb je nu een breder beeld kunnen krijgen wat het werk van een loodgieter allemaal inhoudt? Zit je nog met vragen en/of wil je een afspraak maken, ga naar loodgieteramsterdam020.nl.

Volg ons op Social Media

Adresgegevens & Contact

Loodgieteramsterdam020

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer: 020 - 261 13 05
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button