LOODGIETER HOOFDDORP NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag in de regio Hoofddorp en omstreken. Loodgieter Nodig? Bel: 020 – 261 13 05

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer jij een probleem ondervindt. Onze vakmannen zijn altijd bereikbaar en zorgen dat we op ieder moment van de dag bij jou aan huis kunnen staan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Scherpe prijzen

Vanwege onze effectieve logistiek kunnen we snel schakelen. Hierdoor zijn de kosten voor ons lager, waardoor uw prijs zeer voordelig zal zijn.

Excellentie

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze vakmannen beschikken over een flinke dosering aan kennis en ervaring, waardoor een probleem binnen een mum van tijd is opgelost en dat zodat het probleem niet meer terugkomt.

DE REVIEWS ZEGGEN

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

Loodgieter Hoofddorp: meer over ons

Heb je een probleem met jou riolering? Of zit er plotseling een verstopping in jou wc of badkamer? Heb je een lekkage geconstateerd bij één van jouw waterleidingen? Deze problemen komen vaak genoeg heel onverwachts en je wilt ze dan heel snel opgelost hebben. Weet je niet wat je moet doen in zo een geval of wie je moet contacten voor zo een probleem?

Loodgieter HoofddorpDe diensten die wij aan de klant aanbieden zijn onder andere:

  • Het installeren, repareren en onderhouden van sanitair. Denk maar aan je badkamer, wc, spoelbak en overige kranen in en rondom jouw huis en/of gebouw. In deze moderne tijd zijn er heel wat mensen die hun badkamer of keuken willen moderniseren. Bijvoorbeeld: Het plaatsen van een douchecabine en/of badkuip inclusief sauna.
  • Het installeren, repareren en onderhouden van de riool. Dit heeft te maken met alle afvoerbuizen van de badkamer, wc en spoelbak. Om deze werkzaamheden uit te voeren heb je bepaalde gereedschappen en/of middelen nodig. Om het zelf te doen zou je gereedschappen en/of middelen moeten aanschaffen, die je misschien maar één keer per jaar of één keer in de zoveel jaren zult gebruiken. Niet raadzaam heh. Daarom is de beste keus het inhuren van een loodgieter die al beschikt over al deze spullen en die het ook heel snel voor je kunt oplossen. Het installeren, repareren en onderhouden van de CV ketel. Denk maar aan de verwarming van water. Misschien heb je een nieuwe CV ketel aangeschaft en wil je het installeren, kun je dat het best overlaten aan een loodgieter. Of werkt jou CV ketel plots niet en weet je niet wat de oorzaak is? Schakel maar de loodgieter in.
  • Het installeren, repareren en onderhouden van de daken en dakgoten en kozijnen. Heb je een lekkage aan jou dak opgemerkt of wil je het dak in zijn geheel herstellen, dat kan een loodgieter moeiteloos voor doen. Lekkages aan het dak kun je in de meeste gevallen niet op tijd ontdekken, daarom is het ook raadzaam om jou dak regelmatig te laten controleren door een loodgieter.

Loodgieter Hoofddorp

Wij zijn loodgieter Hoofddorp en wij zijn er voor de inwoners en/of werkenden binnen Amsterdam en omgeving. Je kunt bij ons terecht voor alle werkzaamheden die te maken hebben met waterleidingen, CV ketels en verstoppingen van jouw woning en/of gebouw. Wij beschikken over een gecertificeerd team die dagelijks werkzaamheden uitvoert bij mensen thuis of op kantoor om heel wat problemen op te lossen. Bijvoorbeeld: een lekkage van een waterleiding, een verstopping van een wc, het repareren van een CV ketel of voor verbouwings werkzaamheden. Ons team gaat heel professioneel te werk en beschikt over heel wat ervaring. Doordat zij door de jaren heen heel wat ervaring hebben kunnen opbouwen, is geen klus onmogelijk voor hen. Voor alles is er wel een oplossing. Zij staan open voor uitdagingen

Wanneer je opzoek gaat naar een bedrijf, ga je tog wel eerst op zoek naar de kenmerken van het bedrijf en dan kijk je verder wat de diensten zijn. Omdat je zekerheid wil hebben, hoe betrouwbaar en hoe goed zo’n bedrijf werk kan verrichten. Wel hier zal ik wat kernpunten opsommen van ons bedrijf:

  • Betrouwbaarheid: Je kunt ons team vertrouwen met jou persoonlijke belangen wanneer zij bij jouw thuis en/of op kantoor komen werken.
  • Up-to-date: Om ons team up-to-date te houden met de nieuwe technologie van de industrie, worden zij, indien nodig, opgeleid met een training om zodoende te weten te komen welke veranderingen er zijn bijgekomen, hoe je te werk moet gaan enzovoorts.
  • Expertise: Ons team beschikt over de nodige kennis en ervaring om jouw problemen te analyseren en op te lossen.

 

Wij willen zoveel als mogelijk kwalitatief werk bieden aan onze klanten in en rondom Amsterdam. Daarnaast willen wij ook scherp lage prijzen aanbieden voor onze diensten, omdat wij vinden dat een ieder gebruik moet kunnen maken van onze diensten. Tot slot is een goede service belangrijk voor ons. Dus wanneer je een afspraak hebt gemaakt, zorgen wij ervoor dat we zo gauw als mogelijk bij je langs kunnen komen. Lees voor meer info op www.loodgieteramsterdam020.nl

Volg ons op Social Media

Adresgegevens & Contact

Loodgieteramsterdam020

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer: 020 - 261 13 05
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button