LOODGIETER MIJDRECHT NODIG?

Problemen met de cv ketel of heb je last van een lekkage of een verstopping, onze loodgieters helpen je graag in de regio Mijdrecht en omstreken. Loodgieter Nodig? Bel: 020 – 261 13 05

WAAR ZIJN WIJ GOED IN?

24/7 bereikbaar

Het maakt niet uit wanneer jij een probleem ondervindt. Onze vakmannen zijn altijd bereikbaar en zorgen dat we op ieder moment van de dag bij jou aan huis kunnen staan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Scherpe prijzen

Vanwege onze effectieve logistiek kunnen we snel schakelen. Hierdoor zijn de kosten voor ons lager, waardoor uw prijs zeer voordelig zal zijn.

Excellentie

Bij ons ben je verzekerd van de beste kwaliteit. Onze vakmannen beschikken over een flinke dosering aan kennis en ervaring, waardoor een probleem binnen een mum van tijd is opgelost en dat zodat het probleem niet meer terugkomt.

DE REVIEWS ZEGGEN

“Ik raad het iedereen aan om contact op te nemen met een van deze loodgieters. Uitermate vriendelijk en ze waren erg snel bij ons thuis.”

Kim

“Wij laten jaarlijks een loodgieter langskomen voor het onderhoud aan onze CV ketel. Ze zijn altijd op tijd, erg vriendelijk en de CV ketel laat ons nooit in de steek.”

Sander

Loodgieter MIJDRECHT: meer over ons

Mijdrecht is de grootste dorp en ook de hoofdplaats van de gemeente De Ronde Venen in de provincie Utrecht. Het dorp telt zo een 16.025 inwoners. Dat zijn heel wat inwoners heh! Wij zijn een loodgietersbedrijf gevestigd in dit dorp en aangezien de aantal inwoners, kun je best voorstellen hoeveel werk er te doen valt. Wil je nou weten wat wij allemaal doen en waarom je voor ons zou moeten kiezen, dan vertel ik dit verder hieronder.

De diensten die wij aanbieden aan de klant worden verdeeld zijn:

Te weten:

  1. Lekkages:

Er kunnen verschillende lekkages voorkomen. Denk maar aan lekkage in één van de waterleidingen of lekkage van een dakterras. Bij lekkage in een waterleiding kan het zijn dat de leiding een scheur heeft of door één of ander reden gebroken is. In beide gevallen is het raadzaam zo snel als mogelijk werk van te maken wanneer je die ontdekt hebt. Als water blijft zitten in de muren, het plafond of de vloer, kan dat voor verrotting zorgen. En dan heb je een nog grotere kostenplaatje op je bord liggen.

2. Verstopping:

Een verstopping kan overal plaatsvinden. Bijvoorbeeld in de wc, badkamer of jou spoelbak. Een verstopping in de wc is iets dat bijna niemand zou willen hebben. Omdat er daar een stank van kan komen. Daarom is het raadzaam een verstopping over te laten aan een vakman. Die kan het heel gauw voor je oplossen en kun je dan verder met je dagelijkse behoeften.

3. CV Ketel:

Een defecte CV Ketel is iets waarop je niet wacht. Geen warm water meer in huis? Wie zou dat aankunnen? Schakel maar zo gauw als mogelijk een loodgieter in, die het op de juiste manier voor jou zal oplossen. Ook voor het installeren van een nieuwe CV Ketel is het de beste optie om het over te laten aan een loodgieter. Zij weten hoe alles precies in elkaar zit, hoe het werkt en hoe het geïnstalleerd moet worden.

 

Loodgieter Mijdrecht

Loodgieter MijdrechtWat maakt ons zo speciaal van al de andere bedrijven? Wanneer je voor een bedrijf kiest zou je toch wel de goede kanten van het bedrijf willen weten. Nou! De reden waarom je ons zou moeten kiezen kan ik opsommen in een paar punten, namelijk:

  1. Wij hebben de beste loodgieters in huis die gecertificeerd zijn en hun werk heel goed kennen. Ze zijn ook nog heel klantvriendelijk en hebben een luisterend oor voor jou.
  2. Wij geven ons team vaker trainingen om up-to-date te zijn met de ontwikkeling van de industrie. De technologie blijft tegenwoordig niet stil, in deze moderne tijd. En daarom vinden wij het belangrijk dat ons team heel goed weet wat nieuw is op de markt, zodat zij weten hoe alles werkt en welke aanpassingen zij moeten brengen tijdens hun werkzaamheden.

Bij ons kun je de scherpste prijzen krijgen voor al onze diensten. Niet alleen zijn onze prijzen heel laag, maar wij leveren ook kwalitatief werk met kwaliteitsproducten. Wij krijgen vaker goede feedback van de klanten, zowel nieuwe als bestaande. Ook krijgen wij te horen dat onze bestaande klanten, anderen, naar ons verwijzen wanneer zij een loodgieter nodig hebben. Op de site www.loodgieteramsterdam020.nl kun je gedetaileerd over alle loodgieters in de regio ontvangen.

Wij zijn loodgietersbedrijf Mijdrecht, gevestigd in Utrecht. Je kunt bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met het leidingwerk of de CV Ketel in je huis en/of gebouw. Gezien de aantal inwoners van het dorp waar wij precies gevestigd zijn, kun je al een schatting maken hoeveel werk er te wachten staat of te doen valt. En daarom hebben wij de beste loodgieters in huis, die professioneel om kunnen gaan met de klant en ook nog kwalitatief werk weten te verrichten.

Volg ons op Social Media

Adresgegevens & Contact

Loodgieteramsterdam020

Keurenplein 41
1069 CD Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer: 020 - 261 13 05
Openingstijden: Maandag t/m zondag - 24/7

Prijsklasse: Scherpe prijzen


Privacy Policy

Call Now Button